Noticias | Planes

Almassora

Almassora aposta per l'excel·lència en la Ruta de la Tapa

01-04-2019 16:03
0 votos
La Ruta de la Tapa ja és un clàssic  d'Almassora. Levante-EMV

La Ruta de la Tapa ja és un clàssic d'Almassora. Levante-EMV

Bon producte, excel·lent elaboració i millor presentació. La Ruta de la Tapa i el Vi d'Almassora ha madurat durant les nous edicions celebrades i ha aconseguit presentar propostes de gran qualitat i sabor que, cada any, atrauen milers de visitants als bar i restaurants del adherits a la campanya de la Regidoria de Comerç. A més, aquesta s'ha convertit ja en una Festa d'Interés Turístic Provincial.

Enguany, l'organització eleva encara més el nivell i convoca un concurs en el qual tres experts triaran les millores receptes. Al capdavant de l'equip han estat Pau Montero i Juan Francisco Andrés, professors de cuina i pastisseria de l'Escola d'Hostaleria Costa de Azahar de Castelló. Els ha acompanyat el vicepresident de Tambors de Passió Óscar Blanch. El jurat valorarà la presentació, els ingredients utilitzats, l'originalitat i el sabor i establirà un guanyador per a les categoria de tapa tambor, tapa de la ruta i tapa Tallers Queral.

«La presència d'aquests professionals eleva el nivell de la nostra ruta de la tapa i servirà per a premiar l'esforç que cada any fan els locals participants per a millorar les seues receptes», assegurava el regidor de Comerç, Roger Beltrán. L'edil va destacar el valor promocional que tindrà per als bars i restaurant ser triats com els millors per al jurat i va desitjar sort a tots els participants.

Així doncs, la «IX Ruta de la Tapa i el Vi» d'Almassora començarà el divendres 5 d'abril i les delícies d'aquesta edició podran degustar-se fins al 28 del mateix mes. El veredicte del jurat professional es donarà a conéixer el 18 d'abril, festivitat de Dijous Sant, i els locals creadors de les tapes seleccionades rebran tres dels premis que es lliuraran en finalitzar l'esdeveniment gastronòmic, durant les festes de Santa Quitèria, en companyia del locals seleccionats pel públic.

Cal destacar que aquesta edició també inclourà plats sense glútens, vegans i dolços, com unes llesques amb ou de Setmana Santa. Per a regar aquestes delícies, el proveïdor local Divino Vins ha seleccionat el blanc Flor de Taronger (Bodegas Flors, IGP Castelló) i els negres Biberius roure (Bodegas Comenge, DO Ribera del Duero) i Cepas Antiguas Selección Privada (Bodegas Martínez Corta, DO La Rioja), encara que també serà possible acompanyar les tapes amb aigua o refrescos.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Sugerencias...

Deja tu comentario
Un lugar único en la conJuencia de tres mundos. "... Y allí se puede sentar un hombre [..]
Desde:
Hasta:

Sugerencias...

Deja tu comentario
Disfruta en tu bici, en pocos kilómetros, de una ruta llena de fantásticos paisajes
Deja tu comentario
Al pedalear a lo largo de la fascinante Vía Verde de Alcoi - La Canal, puede sentirse la [..]